Bio-Kult Boosted kapsler er et kosttilskud med levende mælkesyrebakterier samt vitamin B12.
Bio-Kult indeholder 8 mia. levende mælkesyrebakterier fordelt på 14 forskellige mælkesyrebakteriestammer:
Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Bacillus subtillis PXN 21, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium longum PXN 30, Lactobacillus acidophilus PSN 35, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN 63, Streptococcus thermophilus PXN 66, Bifidobacterium infantis PXN 27, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39, Lactobacillus helveticus PXN 45, Lactobacillus salivarius PXN 57.
Mælkesyrebakterier findes i mange mejeriprodukter og er også naturligt forekommende i tarmsystemet, hvor de indgår i omsætningen af næringsstoffer.
Herudover indeholder kapslerne B12 vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
Næringsindhold pr. daglig dosis (1 kapsel) i mængde og % RI*:
Vitamin B12: 2,5 µg / 100 % RI*
Mælkesyrebakterier: 8 mia CFU / **.
*RI (referenceværdi) er anbefalet daglig tilførsel til voksne og børn fra 11 år.
**RI er ikke fastsat for mælkesyrebakterier.
Dosering:
Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel dagligt.
Børn under 12 år bør anvende Bio-Kult eller Bio-Kult Infantis.
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Produktet bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes til gravide og børn.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
Produktet bør opbevares tørt, ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.
Produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen.
Bio-Kult indeholder spor af soja og mælk, da disse benyttes i bakteriestammernes vækstmedier. Spor af mælk ligger på et niveau som ikke burde påvirke laktose intolerante personer.
Bio-Kult kan anvendes af vegetarer.
Indholdsstoffer:
Bacillus subtillis PXN 21, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium infantis PXN 27, Bifidobacterium longum PXN 30, Lactobacillus acidophilus PSN 35, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39, Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Lactobacillus helveticus PXN 45, Lactobacillus salivarius PXN 57, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN 63, Streptococcus thermophilus PXN 66 (mælk, soja), mikrokrystallinsk cellulose, hydroxypropylmethyl cellulose, methylcobalamin.