ATPRO 200 er et proteinpulver, der anvendes til proteinberigelse af kolde og varme retter og drikke.
ATPRO 200 er velegnet til småtspisende.
ATPRO 200 har mange anvendelsesmuligheder som komplementering til den daglige kost, idet det er muligt at øge proteinmængden, uden at det fremstillede produktet ændrer smag i væsentligt grad.
ATPRO 200 har i opløst stand et næsten glasklart udseende.
ATPRO 200 kan anvendes til f.eks. frugt- og grøntsagssupper, øllebrød, kartoffelmos, sauce, havregrød m.m.
ATPRO 200 er ikke egnet som eneste proteinkilde.
Atpro 200 kan anvendes direkte fra emballagen.
Atpro 200 er fryse- og kogestabilt med pH 5-6,5.
Dosering:
Uden opkog:
5-7 g ATPRO 200 pr. dl væske, dog afhængig af grund-ingredienserne samt smagen fra de øvrige ingredienser i retten/drikkevaren.
Ved anvendelse uden opkog, drysses pulveret under piskning direkte i de kolde og varme retter/drikke. Kolde drikke bør henstå i ca. 5 min.
Med opkog:
25 g ATPRO 200 + 1/2 - 1 dl vand gives et opkog til pulveret er opløst. Væsken kan herefter anvendes som tilsætning til det valgte produkt.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1560 kJ / 390 Kcal
Protein: 92 g
Kulhydrater: 0 g
Fedt: 0 g
Ingredienser:
Gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse).